21/5: Problemer med Sø-linket

Der har de seneste dage været et meget meget dårligt net i Søborglund og Sølyst.
Altså ‘på den anden side af søen’.

I forbindelse med at Mads har revet sit hus ned (for at bygge nyt) i have 98, var det nødvendigt at omlægge linket over søen. Der var tidligere problemer med at få signalet over søen, sendt fra en af de to master i Søvang. Og derfor blev linket lavet i 2 dele, først fra masten til Madss hus, derefter fra huset og over søen til radioen på taget hos Kim Kromann.

Da huset blev revet ned lykkedes det heldigvis at omlægge signalet via en ny radio i Søvangmasten, og det har kørt helt ok siden februar 🙂

proevebillede-500Men….

Intet varer evigt.
Nu ser det igen ud til at der er problemer. I forbindelse med opgradering af firmware opfører linket sig pludseligt helt uforståeligt og uforventet. Så status er at linket henover søen hopper af og på! Og dermed ryger alle brugere i haverne syd for søen offline! 🙁

Det skyldes en skønsom blanding af at der er kommet mange blade på træerne (hvilket skaber refleksioner og forstyrrer signalet), dels de nye firmwareopdateringer der driller, og dels ‘endnu ukendte faktorer’ mm.

Det er altså svært at sige helt entydigt hvor problemet er og hvad der kan løse det, men jeg arbejder ihærdigt på at finde en løsning!

Indtil det igen spiller, kan jeg kun beklage…
Er du i tvivl om noget, så send gerne en sms til (2028 2523).

Undlad venligst at ringe, da jeg ‘pisker rundt og har hovedet i en computer’…

One Comment

    Mads Bischoff

    Jeg arbejder fortsat på at finde en løsning. Problemet er at det ikke bare er ‘et simpelt problem’, men at der er flere forskellige fejl og ‘underligheder’ på samme tid, og derfor svært at gennemskue og fejlsøge på.
    Jeg er gået igang med at rette/opdatere/tilpasse/udskifte fra en ende af. Og på et tidspunkt skal det nok lykkes!
    🙂 Mads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*