17/11: Nettet gik ned, da ledningen var revet over…

I efteråret kørte nettet til kontorfællesskabet OPGANGEN lidt ustabilt, og ikke helt med den hastighed jeg havde lovet…(30/30mbit)
For godt en måned siden skiftede jeg derfor radioerne ud i det link som leverer nettet til Gellerup, og nu kører det typisk 50/60mbit, sommetider endda endnu hurtigere 🙂

Og så gik det alligevel galt i dag 🙁

Jeg blev i formiddags kontaktet, da nettet var gået ned. Jeg fik Esmat, som var på sit kontor, til at prøve et par ting pr. distance, uden at det hjalp. Jeg dobbelt-tjekkede alt hvad jeg kunne ‘udefra’ men stadig uden held…
Da jeg havde et vigtigt møde fra 12-15, blev det først kort efter kl 15 at jeg fik tid til at kigge forbi. Og så kunne jeg meget hurtigt konstatere årsagen til problemet…
I hjørnelejligheden sidder internet-radioen/parabolen på altanen. Og ledningen som sidder ind i parabolen var ganske enkelt blevet ‘voldet’… Altså trukket meget hårdt i.
Det betød at ledningerne i ethernet-kablet var blevet trukket i stykker og ledningen var stukket løst ind i stikket, så det umiddelbart så korrekt ud… Men som det kan ses på fotoet herunder, så var skaden sket….

opgangenwifi

Jeg har nu sat et nyt stik på ledningen, og flyttet parabolen til et beslag under vinduet, forhåbentligt monteret således at den samme fejl ikke kan blive gentaget…. Skulle uheldet ske, så kontakt mig asap, så vi kan få det fikset.

Så altså:
Årsagen var at ledningen var blevet trukket ud af stikket i formiddag. Og her fra 17-tiden har det hele kørt normalt igen!

Mange hilsner, og god vind på kontorerne,
🙂 Mads

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*