13/3: Hotspot ideen smitter…

Ideen med trådløs deling af internet i haveforeningen, har spredt sig til Amager. I løbet af Vinteren har Mads været konsulent for Haveforeningen Amager Strand, med planlægning af et tilsvarende netværk, som vores i Søvang.

Det er blevet til rigtig mange mails frem og tilbage, og i starten af marts var Mads, sammen med vores übernörd Christian, på tur til Amager, for at sætte alt grejet op.

Haveforeningen har selv stået etablere en gigabit fiberforbindelse udefra, samt for at rejse to master, og lægge en fiber mellem de to.

Ved besøget var vi så med lift oppe og sætte 2 x 3 antenner op i masterne (og nyde udsigten over haveforeningen i Øresund)

Vi blev ikke helt færdige, da der dels var lidt ekstra praktiske udfordringer og forsinkelser, og dels på grund af problemer med firmwaren på alle have/klient-radioerne. Så efter 2 dage på Amager måtte Mads vende hjem med nogle radioer, for at teste og finde løsninger.

Løsningen er fundet, og de prøver lige nu selv at få opgraderet på radioerne, og lagt de rette settings på, så de kan komme igang. De har “forhåndssolgt” 65 forbindelser som skal køre fra 1. april.

Må ærligt indrømme at jeg er lidt misundelig på deres sprit nye grej, som kører alle de nyeste (og hurtigste) standarder..

Hotspot Søvang har fået en venskabs HF-Hotspot! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*